Хірургія. Територія кохання

Мелодрама Хірургія. Територія кохання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серії
Премєра:
1 жовтня 2016
Країна:
Україна
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
48 хв.

«Хірургія. Територія кохання »:

Медична мелодрама про лікуванні сердець в кращих традиціях «Анатомії пристрасті». Герої серіалу лікують, закохуються, рятують життя пацієнтів і свої власні. Подружжя Аліна та Сергій душі одне в одному не сподіваються і обожнюють сина Льошу. Обидва працюють в хірургічному відділенні, повністю віддаючи себе улюбленій справі. Сімейна ідилія дає тріщину з появою в лікарні нового завідувача і за сумісництвом колишнього коханця Аліни, з яким вона розлучилася 12 років тому.

Кого в результаті віддасть перевагу Аліна? Задовольнити свою цікавість ви зможете, якщо будете дивитися онлайн серіал «Хірургія. Територія любові »(2016). Заходьте на портал «Відеоморе», щоб серіал «Хірургія. Територія любові »(2016) дивитися онлайн в хорошій якості. Серіал «Хірургія. Територія любові »доступний для безкоштовного перегляду. «Хірургія. Територія любові »- любов як операція.

  • 0
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Українські серіали » Хірургія. Територія кохання (2016)