Кришталеві вершини всі серії

Мелодрама Кришталеві вершини  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
10 мая 2021
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Кришталеві вершини »:

Після смерті папи Влад Рудич намір покинути гірське село і перебратися в місто, щоб спробувати вступити в економічний ВНЗ. Але цього від'їзду противиться старший брат Стьопа. Однією страшної ночі в будинку відбувається пожежа, в якому гине Степан. Між братами напередодні трагедії трапився конфлікт. Односельці підозрюють Влада в підпалі і навмисної розправі над родичем. Але через те, що слідчі не виявили доказів, справу закрили. Тим часом Ліза Каменєва хоче вступити в художнє училище і займатися справою до душі - малюванням.

Але деспотичний батько змушує її ставати продовжувачем сімейної справи. Не витримавши сварок, Ліза втікає з дому. Рятуючись від злочинців, вона знайомиться з Владом. Цей чоловік відбиває її від хуліганів. Незабаром Каменєва виходить за Рудича заміж. Здавалося б, почнеться безпроблемне життя. Адже у неї прекрасну освіту, що дає хороші перспективи, затишний будинок і розумний, вміє заробляти чоловік. Але сімейну пару чекають важкі випробування, так що просто так щастя їм не дістанеться. Доведеться за нього поборотися. Як складеться доля подружжя, у яких в житті відбувається багато трагедій? Сумет вони зберегти любов?

Серіал Кришталеві вершини 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Кришталеві вершини » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Кришталеві вершини 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Кришталеві вершини всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Кришталеві вершини онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Кришталеві вершини (2021)