Слов'яни всі серії

Серіал фэнтези, приключения «Слов'яни »:

У сьомому столітті на території України живе травниця Драга, що володіє магічними здібностями. Одного разу вона натрапила в лісі на пораненого незнайомця, який не в змозі пригадати своє минуле. Дівчина хоче допомогти страждаючому амнезією. Але жрець земель, в яких живе травниця, проти того, щоб в місті лікували чужака. У лідера є плани, пов'язані з інтригами і боротьбою за владу, а сторонні йому можуть тільки зашкодити. Хитрий жрець заради усунення конкурентів і розширення свого впливу практикує різні маніпуляції і навіть містичні прийоми.

Наприклад, йому вдається силою навіювання стравлювати деяких одноплемінників. В тому числі, високопоставлених старійшин. Місцеві лідери борються за владу, але скоро їм доведеться воювати і з зовнішнім ворогом. Адже на роздирається міжусобицями територію наступають жорстокі кочівники, які довго готувалися до великомасштабного нападу. Ці чудово натреновані і разюче витривалі воїни не бояться смерті і готові боротися до останнього. Землевласникам, мисливцям та іншим представникам місцевого суспільства необхідно перервати внутрішньополітичну боротьбу і об'єднатися проти величезних ворожих полчищ.

Серіал Слов'яни 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Слов'яни » онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Слов'яни 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Слов'яни всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Слов'яни онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Слов'яни (2021)