Спліт всі серії

Серіал фентезі, триллер, мелодрама «Спліт »:

Багато століть триває війна вампірів проти людей. Але настав період тимчасового затишшя в цьому масштабному конфлікті. Нечисть перестає харчуватися людською кров'ю і п'є зі спеціального джерела з рідиною, що замінює її. Знайти такий стратегічно важливий оазис може хіба що істота з касти пророків. Ними незмінно є сплити - діти від союзу людей і вампірів. Один з пророків АрДеко шукає собі заміну і зупиняється на Лії. Вона звичайна дівчина. Займається в художньому коледжі. Популярною в школі її не назвати.

Подруг і навіть просто співрозмовників у героїні мало. Лія сором'язлива і обожнює бути на самоті. Дівчина вважає себе пересічною особистістю і не здогадується, що саме вона вважається потенційним пророком. Унікальна студентка не вірить в існування вампірів. Якось полукровка дізнається шокуючу правду про своє коріння і спочатку відмовляється вірити цьому. АрДеко змушений підіслати до своєї змінницею учня на ім'я Кай, який повинен прикинутися однокласником і «попрацювати під прикриттям». Мета «агента» - підготувати Лію емоційно і переконати, що свою долю необхідно прийняти. А також підлеглий зобов'язується захищати дівчину від численних небезпек.

Серіал Спліт 1- 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серій

Дивитися серіал «Спліт » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Спліт 40 серій онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Спліт всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Спліт онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » ТРК Україна » Спліт (2011)