Знайди нас, мама всі серії

Мелодрама Знайди нас, мама  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
13 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Знайди нас, мама »:

Колишня гімнастка Олена хоче народити дитину, але давнє спортивне пошкодження унеможливлює материнство спортсменки. Колись у дівчини стався викидень, і, природно, це викликало шок і стан пригніченості. Тоді ж ослаблену горем породіллю покинув коханий, а також склалися такі обставини, що настав кінець її кар'єрі. Життя здавалося страшної казкою, в якій з навалюється проблемами неможливо зробити нічого. Але похмурі часи минули. Вона радіє життю в статусі дружини бізнесмена Ігоря.

Єдине, що пригнічує - хочеться народити малюка, але це поки залишається лише мрією. Страшно, що сценарій з викиднем може повторитися. Зневірившись, Олена звертається до знахарки. Експерт в магії і народні засоби пропонує клієнтці провести обряд обмивання у відкритих водах. Чоловік вважає езотеричні способи допомоги сумнівними, але погоджується заради коханої допомогти їй. Пара добирається далеко від берега в море на катері. Колишня гімнастка виконує всі рекомендації знахарки. Раптово в каюті з'являються дві маленькі дівчинки. У чому таємниця цих маляток? Чи було те, що відбувалося містикою? Чи зуміє дружина бізнесмена нарешті народити здорову дитину?

Серіал Знайди нас, мама 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Знайди нас, мама » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Знайди нас, мама 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Знайди нас, мама всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Знайди нас, мама онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Знайди нас, мама (2020)