Я живий... (2021) всі серії

Мелодрама Я живий... (2021) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
4 февраля 2021
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер «Я живий... (2021)»:

Досвідчений контррозвідник Георгій Чадаєв намір присвятити себе сімейним справам і підшукати собі менш ризиковану посаду. Шлюб служивого розвалюється на очах. Адже через його постійних відряджень і роботи майже цілодобово чоловік не встигає бувати з коханою. До того ж професія, де його будні нагадують шпигунський політичний трилер, вкрай небезпечна. Природно, і без того незадоволена дружина ще переживає за чоловіка - чи повернеться той з чергового завдання. Але з довгоочікуваним звільненням необхідно почекати.

Наостанок Георгію доручають справу державного масштабу, від якого відмовлятися - не варіант. Колишній агент зарубіжних спецслужб Ернест Айсден викрав суперсекретні документи і має в своєму розпорядженні важливими відомостями, які можуть скомпрометувати брудну політику відразу декількох держав. Тепер герой транзитом летить через російську столицю. На зрадника відкрита масштабне полювання. Чадаєв повинен врятувати Айсдена і розуміти, що від цього завдання залежить не тільки його власне життя, а й майбутнє Росії. Під кінець служби в контррозвідці героя чекає небезпечна і заплутана політична гра, участь у масових перестрілках, зустрічі і суперечки з високопоставленими особами і відчуття відповідальності за країну.

Серіал Я живий... (2021) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Я живий... (2021)» онлайн всі серії

  • 20
Серіал Я живий... (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Я живий... (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Я живий... (2021)