Реалізація 2 сезон (2021) всі серії

Серіал детектив «Реалізація 2 сезон (2021)»:

Андрій з незабутньою прізвищем Красень очолює відділ карного розшуку УМВС в Пітері. Ввірене йому відомство займається Центральним районом. Запропонована легендарному оперативнику посаду в Главку за підсумками заплутаних підкилимних справ і інтриг дісталася синові високопоставленого петербурзького чиновника Галкіну. З тих пір два співробітника силових структур стають ворогами. Але після загадкових смертей кількох поліцейських все змінюється. Хтось пристрелив в під'їзді районного дільничного, що ніс куплений кавун додому.

Потім в квартирі пустили кулю в голову одному з заступників начальника відділу. А потім позбулися начальника УСБ. Красень і Галкін змушені хоча б на час забути свій конфлікт, щоб об'єднатися для важливої ​​мети. Двом героям необхідно знайти серійного вбивцю, що знищує їх колег. Хто ж оголосив війну ментам? Особливо керівництво петербурзької поліції наполягало, щоб саме підполковник Красень розслідував цю справу. Про нього сказали так: «Тлумачний опер. З головою". Завдяки досвіду і чудово розвиненому інтелекту герой здатний аналізувати безліч фактів в ході розслідування і знаходити завдяки цьому злочинців.

Серіал Реалізація 2 сезон (2021) 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Реалізація 2 сезон (2021)» онлайн всі серії

  • 90
Серіал Реалізація 2 сезон (2021) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Реалізація 2 сезон (2021) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » 2021 » Реалізація 2 сезон (2021)