Неадекватні люди 2 (2020)

Мелодрама Неадекватні люди 2 (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
10 декабря 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, комедия
Режисер:
Тривалість:
135 мин.

Фільм драма, комедия «Неадекватні люди 2 (2020)»:

Колишній співробітник редакції жіночого журналу Віталій Мухаметзянов досяг успіху в будівельному бізнесі і тепер займається реконструкцією старих будівель, з ранку до ночі проводячи на роботі, в той час як його молода дружина Христина, так і не закінчила інститут, цілими днями сидить вдома і не знаходить собі місце від нудьги.

За порадою сімейного психолога Павла Козлова дівчина хоче знайти своє покликання в житті, пробуючи побудувати кар'єру, а також заводить роман з нахабним молодим мажором Артемом. Все це відбувається на тлі сімейних проблем і стрімко назріваючої конфлікту інтересів ...

Дивитися фільм «Неадекватні люди 2 (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Неадекватні люди 2 (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неадекватні люди 2 (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Неадекватні люди 2 (2020)