Китобой (2020)

Мелодрама Китобой (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
8 октября 2020
Країна:
Россия, Польша, Бельгия
Жанр:
драма, приключения
Режисер:
Тривалість:
93 мин.

Фільм драма, приключения «Китобой (2020)»:

На Чукотці проживає хлопець на ім'я Олексій, який займається полюванням на китів. Будучи звичайним жителем села, він у вільний час просто гуляє по околицях, і поки не зустрів свою любов. Юнак не втрачає надію, і одного разу у нього з'являється шанс все змінити. Китобій дізнається, що в селі проводять інтернет. Так у нього з'являється доступ до різних відеочат, де він намагається познайомитися з людьми з усього світу.

В одному з таких чатів він знайомиться з дівчиною, яка мовчазна і сором'язлива. Льоша закохується в неї і намагається дізнатися, звідки вона. Незабаром стає зрозуміло: дівчина з Детройта, а тому Льоша збирає речі і відправляється в досить захоплюючу подорож. Йому належить знайти шлях до своєї любові, і це буде досить непростим завданням для простого хлопця з села.

Дивитися фільм «Китобой (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Китобой (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Китобой (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Китобой (2020)