Заражение (2020) всі серії

Мелодрама Заражение (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
29 ноября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Заражение (2020)»:

Фантастична драма відбувається в одному з російських міст, де медичними установами та місцевою владою зафіксована необоротна хвиля заражень невивченим вірусом. Фахівці, які в терміновому порядку намагаються встановити характер і джерело захворювання, за допомогою експрес-тестів. Отриманий результат говорить про те, що вірус штучний, але більшої інформації медикам так і не вдалося добути. Справа в тому, що розпізнати природу невідомої форми хвороби поки не представляється можливим, так як вона поводиться в людському організмі абсолютно непередбачувано, з огляду на її швидкого розпаду.

Як би доктора і дослідники не намагалися зупинити поширення смертельної зарази, кожне їхнє починання було приречене на провал. Як же бути далі, адже жертв все більше і загроза зростає вже в геометричній прогресії. Серед городян починається паніка, страх за життя близьких і рідних. Ті, хто не встиг покинути місто, виявилися в закритій зоні карантину і схоже рятівної вакцини від вбивчої напасті ще не скоро придумають.

Серіал Заражение (2020) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Заражение (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Заражение (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Заражение (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Заражение (2020)