Танці на піску (2020) всі серії

Мелодрама Танці на піску (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
25 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
драма, детектив
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма, детектив «Танці на піску (2020)»:

На покинутій фермі, недалеко від невеликого містечка палахкотить сильна пожежа, яка з трудом вдалося загасити. Після того випадку пожежні знаходять на місці згарища кілька жіночих тіл. Всі жертви були вбиті насильницькою смертю, в перебігу останніх двох років. Було страшенно дивитися на трупи, чиї руки були зв'язані ззаду, а роти набиті піском. Одна зі знайдених покійниць виявилася дружиною місцевого впливового підприємця Едуарда Калашникова. Вона пропала 5 років тому. Їхня донька, яка приїхала в той час до батьків, щоб побачити його і познайомити з нареченим Денисом, після отриманої інформації знову занурюється в той період душевних мук і переживань.

Вона важко перенесла раптове зникнення матері, і ось знову ті ж почуття. Вперше в житті їй доводиться приймати серйозне рішення, і вона залишається, що самій розібратися в тому роковому подія, яка так і не відпустило її. Вона розуміє, що швидше за все вся ця затія великий ризик і небезпеку, адже по суті невідомо, ким є той маніяк-психопат, який міг так жахливо вчинити з нещасними жінками. Але не тільки це насторожує її, але той вибір між двома близькими їй людьми, який доведеться зробити.

Серіал Танці на піску (2020) 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Танці на піску (2020)» онлайн всі серії

  • 50
Ви легально дивіться серіал Танці на піску (2020) 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Танці на піску (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Танці на піску (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Танці на піску (2020)