Називай мене мамою (2020) всі серії

Мелодрама Називай мене мамою (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
26 октября 2020
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
52 мин.

Серіал мелодрама «Називай мене мамою (2020)»:

Драматичний серіал заснований реальних подіях, і розповідає глядачеві історію сільської дівчини Тетяни, мимоволі опинилася у вирі трагічних подій початок 1930-х років. Молодій жінці доводиться пізнати всі болючі розчарування, навчитися виживати поодинці в нелегкий час, ховатися від недоброзичливців, а ще постаратися не розплескати в серці ту невелику кількість віри в прекрасне почуття, після зради чоловіка.

Це розповідь про те, що, переживши навіть найжахливіші і складні випробування можна не впасти на коліна і постаратися пронести через всі негаразди справжню любов до близьких і рідного краю. Стрічка зачіпає три десятиліття, починаючи з 1929 року і до періоду ВВВ. Єдина дочка багатого сільського мірошника Таня знайомиться з чарівним Миколою, сином заможного кулака з іншого села. Молоді люди закохалися, але до красуні нареченій вже прямують свати від Василя, з яким сільський голова доводиться хрещеним батьком. Тендітна на вигляд, але сильна духом дівчина настільки поглинена коханим, що відмовляє Васі.

Серіал Називай мене мамою (2020) 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Називай мене мамою (2020)» онлайн всі серії

  • 10
Серіал Називай мене мамою (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Називай мене мамою (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Називай мене мамою (2020)