Щиросердне зізнання всі серії

Мелодрама Щиросердне зізнання  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
6 мая 2017
Країна:
Россия
Жанр:
мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Щиросердне зізнання »:

Федір Дьячков заступник мера провінційного містечка, добре відомий оточуючим своїм амбітним і складним характером. Саме ця риса неприборканість і ревнощів зіграє з ним злий жарт. Герой вбиває свою коханку на грунті ревнощів, але після того як приходить до тями, розуміє, що зробив непоправну помилку. За щедру грошову винагороду він пропонує своєму водієві Андрію взяти провину на себе. У чоловіка є маленька дочка, яка потребує термінової дорогої операції, але грошей у скромного трудяги немає.

Ця реальна можливість вирішити фінансову проблему і врятувати дитину. Заради донечки батько погоджується піти на лже-визнання і взяти на себе чужий гріх. Слідство триває недовго і дуже скоро справа передається до суду, і воно потрапляє до недавно призначеної на посаду молодої судді Тоні Тумановой. Незважаючи на особисті переконання і думку з даного злочину, заради кар'єрного росту та успішного просування, вона виносить обвинувальний вирок невинній людині. Невже в цьому світі немає справедливості і людям доводиться всупереч справедливості йти на поводу суворих обставин і підлаштовуватися під них.

Серіал Щиросердне зізнання 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Щиросердне зізнання » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Щиросердне зізнання 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Щиросердне зізнання всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Щиросердне зізнання онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Щиросердне зізнання (2017)