Заборонений плід 4 сезон (2020)

Мелодрама Заборонений плід 4 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
3 серии
Премєра:
2020
Країна:
Турция
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
120 мин.

«Заборонений плід 4 сезон (2020)»:

Ви опинилися на цій сторінці для онлайн перегляду турецького серіалу Заборонений плід 4 сезон (2020) всі серії, який доступний безкоштовно в хорошій якості HD 720 в перекладі різних виконавців. Крім того при перегляді Ви можете вибрати субтитри або будь-який переклад у вкладці самого плеєра.

Дві рідні сестри Зейнеп і Йилдиз в ранньому віці позбулися батьків. Тепер родичок доводиться розраховувати тільки на себе. Після школи кожна направляється працювати, але грошей на оплату житла та особисті потреби катастрофічно не вистачає. Щоб забути про бідність і отримати статус світської левиці, красуня Йилдиз готова вийти за багатого людини, старше себе на багато років. Для досягнення бажаного вона планує влаштуватися в ресторан і під час обслуговування впливових людей підшукати серед клієнтів другу половинку. План виконується, але не до кінця. Дружина мільярдера Халіта влаштовує провінціалку працювати покоївкою в особняк, щоб мати в будинку зайві вуха.

Однак хитра особа хоче скористатися ситуацією і спокусити власника розкішних апартаментів. В цей час молодша сестра відмовляється від залицянь підприємця і влаштовується працювати на фірму, яка планує оголосити себе банкрутом. Новий керівник підприємства виявляється вимогливою людиною. Зейнеп теж подумує змінити роботу, але у Аліхана інші плани на чарівну дівчину, адже настільки чесною і добродушною особи хлопець ще не зустрічав? Чи доб'ються сестри бажаного і які труднощі для дівчат ще підготувала доля?

  • 60
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Турецькі серіали » Заборонений плід 4 сезон (2020)