На твоєму боці 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама На твоєму боці 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
24 серии
Премєра:
31 августа 2020
Країна:
Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «На твоєму боці 2 сезон (2020)»:

Анастасія Стрілецька талановитий нейрохірург, працює в провідній столичній клініці. Дівчина повністю поглинена своєю професією і щаслива, що не помилилася в своєму виборі. Її цінує керівництво, поважають колеги і люблять пацієнти. Кар'єрне зростання і фінансова незалежність забезпечують стабільне існування. Ось тільки з особистим життям красуні не пощастило, поки вона не зустріла чарівного Максима, племінника і за сумісництвом начальника охорони власника лікувального закладу, в якому і працює героїня.

Зухвалий і такий харизматичний Макс, який з підліткового віку пов'язаний з кримінальним світом, полюбив чарівну Настю з першого погляду. Заради коханої він готовий змінити звичне йому існування і почати все з чистого аркуша. Але благородна спроба закінчується тюремним терміном. Продовження драматичної історії другого сезону розповість про те, що чоловік виходить на свободу після довгої відсидки. Він упевнений, що тепер все буде по-іншому. Звичні авантюрні схеми, пограбування і контроль над бандитським угрупуванням позаду, зараз він бажає розміреного життя з коханою жінкою. Але чи зможе він? Чи не зірветься? Для нього це стане справжнім випробуванням!

Серіал На твоєму боці 2 сезон (2020) 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «На твоєму боці 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал На твоєму боці 2 сезон (2020) 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал На твоєму боці 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися На твоєму боці 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » На твоєму боці 2 сезон (2020)