Домовик (2019)

Фільм семейный, фэнтези, комедия «Домовик (2019)»:

Часто люди і не замислюються про те, що вони можуть жити »не одні". З давніх часів ходить легенда про будинків, який живе в кожному будинку і охороняє його. Квартира, про яку далі піде мова, не стала винятком.

У великій і галасливій Москві є звичайний будинок з незвичайною квартирою. Мешканці в ній змінюються на стільки швидко, що мешканці будинку не встигають навіть до них звикати. А всьому виною Домовик, який давно озлобився на людський рід і готовий зробити що завгодно, аби тільки позбутися від ненависних сусідів.

Одного разу туди, переїжджає мати з маленькою дочкою, але чи зможуть вони приборкати злобного шкідника, або піддадуться його волі?

Дивитися фільм «Домовик (2019)» онлайн в HD якості

  • 60
Ви легально дивіться кіно Домовик (2019) онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Домовик (2019) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Домовик (2019) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Домовик (2019)