Клянемося захищати всі серії

Мелодрама Клянемося захищати  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
29 мая 2014
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
боевик, криминал, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал боевик, криминал, детектив «Клянемося захищати »:

Майор Началов допитливий і принциповий професіонал своєї справи. В районі, який він курує, діє підпільна лабораторія з виробництва забороненого наркотичної речовини, заполонив усе місто. Від паленого метамфетаміну померло багато людей. У той же самий час браві курсанти вищого навчального закладу Міністерства Внутрішніх Справ: Царьов, Ушаков, Харламов і Кречетов вже практично закінчують навчання. До захисту диплома залишається зовсім небагато часу. Євген Кречетов зустрічається з дочкою Нічлава – красунею Надею.

Молоді люди закохані і схоже їх відносини переходять на більш серйозний етап. Амбітний Харламов, який завжди відрізнявся від інших товаришів надмірної ершистостью допускає конфлікт з керівництвом. Ситуація для нього заходить занадто далеко, що загрожує для хлопця відрахуванням. І тут немов добрий фей з'являється майор і на свій страх і ризик бере команду зеленних максималістів під своє крило. Відтепер вони його підопічні, оперативники нового відділу. Тим самим офіцер відводить від юнаків великі неприємності і отримує групу ще не зіпсованих і не корумпованих працівників.

Серіал Клянемося захищати 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Клянемося захищати » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Клянемося захищати 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Клянемося захищати всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клянемося захищати онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Клянемося захищати (2013)