Каменська всі серії

Мелодрама Каменська  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
84 серии
Премєра:
21 января 2000
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
драма, криминал, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал, детектив «Каменська »:

Талановитий фахівець, аналітик столичного карного розшуку, майор міліції Анастасія Каменська, як завжди, в гущі небезпечних і динамічних подій своєю непередбачуваною роботи. В черговий раз вона підключається до загадкового події. При невідомих обставинах гине якась молода особа, співробітник МВС. При першому погляді на все, що відбувається, можна подумати, що смерть нещасної жінки безглузда, але це лише для тих, хто не вміє помічати найдрібніші і непривабливі деталі. Ось тільки такі докази ніколи не можуть прослизнути від пильного ока Анастасії.

В сукупності з її унікальним і неординарним мисленням це дає швидкий і дієвий результат. В даному випадку Каменська звертає пильну увагу на оточення покійної. Розбираючись в заплутаному ребусі чужого життя, вона не підозрює, що мимоволі стає частиною смертельної гри, ставкою в якій може стати її власне життя. Але звичка доводити все до кінця не може зупинити її на половині шляху. Чи зможе вона і цього разу уникнути серйозних наслідків, занурюючись все більше на чужу територію, де діють негласні закони на виживання.

Серіал Каменська 1 - 81, 82, 83, 84 серія дивитися онлайн всі серії підрят 84 серии

Дивитися серіал «Каменська » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Каменська 84 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Каменська всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Каменська онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Каменська (2000 - 2011)