Ліки проти страху всі серії

Серіал мелодрама «Ліки проти страху »:

Бравий військовий, підполковник Андрій Ковальов не звик шукати легких шляхів. Він блискуче закінчив військово-медичну академію і надалі працював хірургом в різних гарячих точках земної кулі і завжди вибирав собі самих безнадійних хворих. Але одного разу блискуча кар'єра буде перервана під час однієї з найскладніших і відповідальних місій. Саме тоді й станеться та незворотна трагедія. Андрій втрачає близького товариша, і отримує контузію, яка не може бути сумісна з лікарською практикою.

Чоловікові нічого не залишається, як повернутися в стіни академії і почати викладати п'ятьом талановитим стажистам ази військової хірургії. Але таке нудне і сіре існування не для амбітної натури, як Ковальов. Він пристрасно відданий своїй благородній професії. Незважаючи на ризик, він вирішується на експеримент на собі, прийнявши заборонений і неперевірений препарат. Останній міг проявити себе абсолютно непередбачувано або допомогти Андрію позбутися від тієї ненависної тремтіння в пальцях під час операцій. Диво-формула несе в собі безліч побічних ефектів. Як обернеться для героя цей досвід? Адже є ймовірність того, що втратить назавжди здатність оперувати, що і не дає йому спокою.

Серіал Ліки проти страху 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Ліки проти страху » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Ліки проти страху 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Ліки проти страху всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Ліки проти страху онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Ліки проти страху (2013)