Вселенська змова

Фільм детектив, мелодрама «Вселенська змова »:

Григорій і Маруся красива, закохана пара, яка проводить весь вільний час разом. Чергова зустріч хлопців запланована походом на науково-популярний фільм в планетарії, присвячений вторгнення позаземної цивілізації на блакитну планету. Кінця світу, про який розповідалося в картині, звичайно, в той день не відбулося, але трапилася інша фатальна історія. В одному з коридорів планетарію був виявлений труп чоловіка, уфолога Юрія Федоровича. Маруся допитлива особа, що обожнює всякого роду головоломки і детективи, починає розслідувати це холоднокровне злочин. Гриша намагається не відставати від коханої і допомагає їй у всьому.

Але куди може завести цю цікаву парочку новоспечених детективів? Цілком ймовірно, що за вбивством стоять ті, хто не захоче, щоб правда вийшла назовні і тоді герої піддають себе ризику. Але героїня не з боязкого десятка і збирається йти до кінця, не побоюючись труднощів і складних випробувань. А потім з нею завжди поруч Гриша, який захистить і не дасть в образу свою любу. Вийде у них обчислити винного і знайти незаперечні докази його причетності до трагедії. Пригоди починаються.

Дивитися фільм «Вселенська змова » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Вселенська змова онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Вселенська змова дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вселенська змова онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вселенська змова (2016)