Чоловік за викликом

Мелодрама Чоловік за викликом  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
27 декабря 2015
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
85 мин.

Фільм комедия, мелодрама «Чоловік за викликом »:

Інна 40-річна мила жінка, зразкова дружина і мати, застає свого невірного чоловіка в обіймах з іншою жінкою. Вона не може вибачити такого зрадництва і виставляє невірного чоловіка за двері. В цей час до жалісливої сусідці Римма, яка живе в цьому ж під'їзді приїжджає родичка з села, красуня Алевтина. Дівчина ставить собі за мету якнайшвидше вийти заміж. Дотримуючись наміченого плану, вона викликає до себе чоловіка зі служби «Чоловік на годину» і спеціально псує в будинку кран. На щастя, нічого стихійного не відбулося, так як слюсар Андрій оперативно з'явився на порозі квартири і усунув поломку.

Але при цьому майстер повністю намок, поки боровся з побутової стихією. А господині тільки раді швидше прислужитися фахівця, перепрати його речі, погладити і подати смачний обід з чарочкою наливочки власного виробництва. Але в цей самий момент повертається чоловік Римми з роботи, яким складно зрозуміти. Чому на його територію, чужий, голий мужик, навколо якого увиваются родички і придивляються, як дорогого гостя. Схоже скандалу не уникнути, і Андрію краще швидше покинути оселю щоб уникнути незворотних наслідків.

Дивитися фільм «Чоловік за викликом » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Чоловік за викликом онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Чоловік за викликом дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Чоловік за викликом онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Чоловік за викликом (2015)