Мій особистий ворог всі серії

Мелодрама Мій особистий ворог  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
24 апреля 2005
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама, детектив «Мій особистий ворог »:

Історія милою Попелюшки тісно переплітається з детективною інтригою, в яку мимоволі буде затягнута героїня. Телевізійний кореспондент Олександра Потапова чарівна і товариська дівчина, завжди чуйна і поспішає на допомогу до інших. Тільки нещодавно їй здавалося, що до повного щастя їй залишилося пару кроків і тоді вона буде повністю задоволена собою і своїм розміреним існуванням. Але замість очікуваної радості перемоги, вона відразу втрачає все до чого так тяжко й довго прагнула: роботу, красеня чоловіка, якого застала в обіймах з іншого.

Подруги радять їй не впадати у відчай і покарати зрадника, зав'язавши любовну інтрижку з іншим чоловіком. На цю авантюрну роль погоджується випадковий знайомий Саші – французький журналіст Філіп Бове, який приїхав до Росії, щоб зібрати матеріал для своєї книги. Але долі було завгодно, щоб ці фіктивні відносини, переросли в серйозні, романтичну пристрасть, справжню любов. Але в їхньому випадку все виявилося зовсім не просто. Красива мелодрама швидко знаходить детективні обриси і героїв зі страшною силою забирає в епіцентр кримінальних перипетій і розборок. А все почалося з того, що раптово зникає в небезпечному районі Чечні близький друг героїні, телеведучий Іван Вишнепольский. І тоді стурбована Потапова звертається за допомогою до Пилипа.

Серіал Мій особистий ворог 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Мій особистий ворог » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Мій особистий ворог 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мій особистий ворог всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мій особистий ворог онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мій особистий ворог (2005)