Не пара всі серії

Мелодрама Не пара  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
21 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив, мелодрама, комедия «Не пара »:

Головна героїня – Савельєва, не тільки красуня і розумниця, але і служить в забійному відділі слідчим з особливо важливих справ. Вона досвідчений професіонал, захищає закон, принципова і чесна. На її рахунку завидний послужний список розкриття, яким не може похвалитися кожен детектив. Її відповідальність, безстрашність і власний дедуктивний метод роботи дозволяє справлятися з будь-якими труднощами, розгрібаючи найбезнадійніші глухарі. На її думку, злісні порушники повинні сидіти у в'язниці, і ніяка сила не може її переконати в протилежному.

Вона колись зраджена коханим, більше не довіряє чоловікам і вважає за краще не заводити романи. Таким чином на особисте життя поставлений хрест і здається, що їй судилося дожити свій вік одинаком. Той чоловік, який 15 років тому завдав їй незагойна рану на серці, умілий і привабливий авантюрист Багать. Він зник з її життя в самий розпал буремних і пристрасних стосунків, не пояснюючи нічого. А тепер доводиться платити за рахунками. Доля знову зіштовхне їх, але на цей раз, по різні сторони барикад. А почуття, здається, ще не згасли, але можливо пробачити, після стількох років чекання?!

Серіал Не пара 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Не пара » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Не пара 10 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Не пара всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не пара онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Не пара (2015)