Не кажіть мені про нього

Фільм мелодрама «Не кажіть мені про нього »:

Чарівна героїня мелодраматичного фільму Любов працює на кондитерській фабриці головним технологом. Так само, як і багато працівників підприємства, молода жінка отримує мізерну заробітну плату і їй ледве вистачає до наступного місяця. На особистому фронті у Люби також повний штиль і ніяких радощів життя. Звичайно, їй хотілося б все змінити: вийти заміж, зажити своїм затишним сімейним вогнищем, народити дітей і не думати про матеріально стороні. Але все це лише райдужні мрії, в які вона все менше вірить.

Сувора реальність така, що доводиться виживати і це правда. Якось зайшовши в магазин за продуктами Любов знайомитися з загадковим і харизматичним хлопцем, представився, як Вадим. Незнайомець зачаровує її своєю чарівністю, увагою і казкової щедрістю. Вона не вірить своєму щастю, яке виявилося занадто швидкоплинним. Наступна їхня зустріч змінить ставлення закоханої особи до обранця кардинально. Вадим виявляється новим директором фабрики і на перевірку абсолютно цинічним і розважливим людиною. Жінка не розуміє, коли він був справжнім і щирим, тоді, коли вони зіткнулися в магазині чи зараз?

Дивитися фільм «Не кажіть мені про нього » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Не кажіть мені про нього онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Не кажіть мені про нього дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Не кажіть мені про нього онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Не кажіть мені про нього (2016)