Лікарка всі серії

Мелодрама Лікарка  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
1 мая 2014
Країна:
Россия
Жанр:
драма
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма «Лікарка »:

Катерина Захарова талановита дівчина, якій пророкують блискучу музичну кар'єру. Але у долі свої плани і одного разу вона змітає всі мрії героїні, ставлячи її перед суворою реальністю буднів і підступності жадібною людської сутності. Через свою довірливість вона залишається без даху над головою, так як шахраєві ріелтору вдається її вміло обвести навколо пальця і позбавити всіх грошей на покупку заповітної квартири.

На тлі всього цього відчаю, мати героїні важко хворіє, у неї інсульт. Заради того, щоб врятувати матір, дочка кидає заняття вокалом і йде вчитися на лікаря. Але мама не змогла побороти недугу, вона померла. Катерина важко переносить ці непоправну втрату і не може пробачити винуватця трагедії, який зруйнував її життя. Вона дає собі слово, що покарає негідника. Пошуки мети приводять її в глуху село, де Катя знайомиться з привабливим чоловіком. Здається, ця любов і почуття молодих людей виявляються взаємними. Здається, що пора заспокоїтися і зажити розміреним і спокійним життям, але минуле наполегливо переслідує жінку, не даючи їй можливості концентруватися на побудові особистого щастя.

Серіал Лікарка 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Лікарка » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Лікарка 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Лікарка всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Лікарка онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Лікарка (2014)