Костоправ всі серії

Мелодрама Костоправ  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
Країна:
Россия, Украина
Жанр:
комедия
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия «Костоправ »:

Анатолій Савчук – лікар, відмінний фахівець з нелегкою долею. Переживши складний період у своєму житті, чоловік вирішується на кардинальні зміни. Він залишає перспективну медичну практику і видаляється у віддалену глибинку, де стає у всій окрузі відомим костоправом, піднімає самих безнадійних хворих. Слух про лікаря-цілителя поширюється з такою швидкістю, що бажаючих потрапити до нього з кожним разом все більше. Так на порозі його будинку з'являється успішний підприємець, власник столичної приватної клініки, який просить вилікувати єдиного сина.

Савчук зміг поставити хлопця на ноги. В знак подяки, бізнесмен пропонує Дещицю, як неабиякого знавця своєї справи очолити одне з відділень в його лікувальному центрі. Обміркувавши привабливу пропозицію, Костоправ приймає його. Адже це унікальний шанс знову повернутися в звичне русло. Герой приїжджає в Москву, щоб зайняти свою посаду і почати працювати. Але він ніяк не чекав, що виявиться абсолютно непроханим гостем для керівників провідного медустанови. Невже чорна смуга в його житті повториться, і він знову віддасть перевагу село і людську простоту, міський чванливости, заздрості і зарозумілості.

Серіал Костоправ 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Костоправ » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Костоправ 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Костоправ всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Костоправ онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Костоправ (2011)