Карамель всі серії

Серіал комедия «Карамель »:

Романтичний і інтригуючий серіал про милій дівчині, яка з легкістю читає чоловічі думки. Спочатку виявивши у себе цей унікальний дар, вона зраділа, але проходить зовсім небагато часу, і вона розуміє, що помилялася. Скоріше це прокляття і ніяк не удача. Ганні 28 років. Вона невпевнена, скромна і занадто боязка особа, яка частенько страждає із-за цих якостей. Їй доводиться змиритися з тим, що на роботі вона постійно терпить невдачі, втім, все те ж саме відбувається і в особистому житті і скрізь її обходять більш зухвалі й впевнені в собі суперниці.

Одного разу безкорислива душа в черговий раз здійснюючи добрий вчинок, допомагає якоїсь загадкової старенькій, яка у знак вдячності обдарувала Аню чарівної цукеркою-карамелькою. З'ївши солодкість, через деякий час героїня виявляє в собі талант, вона чує, про що думають чоловіки. Спочатку її розважає цю обставину, але потім замислившись серйозніше, вона вирішує обернути новоявлену здатність собі на благо. Володіючи таким секретною зброєю, вона змінює своє нудне сіре існування кардинально, але при всіх змінах – протилежну стать не перестає її розчаровувати. А адже її принц, вже не за горами і вона його відразу дізнається, чарівного й уважного бізнесмена Андрія Морозова.

Серіал Карамель 1 - 37, 38, 39, 40 серія дивитися онлайн всі серії підрят 40 серий

Дивитися серіал «Карамель » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Карамель 40 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Карамель всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Карамель онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Карамель (2011)