Салам Масква всі серії

Мелодрама Салам Масква  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
30 июня 2016
Країна:
Россия
Жанр:
криминал, драма, детектив
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал криминал, драма, детектив «Салам Масква »:

Міграція з Азії для Росії стала буденною справою. Рустам і Олександр напарники і служать в «національному» відділі Державного Управління Внутрішніх Справ. Кожна з серій оповідає про окремо взяту історії їх розслідувань. Глядач окунеться в середу кримінально-детективних сюжетів, де провідними персонажами виявляться представники самих різних діаспор: в'єтнамці, узбеки, таджики, азербайджанці. Аудиторія сама визначить для себе за кого вболівати, а кого засудити. Адже тут зустрічаються самі різні герої: хороші, погані, нахабні, авантюристи й кришталево чесні люди.

Суть тут в одному, що боротися потрібно не з нацією, а з злочинністю, ось де корінь зла. Злочинці, які не належать до певної расової або етнічної меншин, але заважають жити москвичам і всім новим мігрантам, які приїжджають в столицю за кращим життям. Рустам харизматичний кавказець, у якого скрізь є свої зав'язки і знайомства. Він уміє домовлятися і практично завжди домагається поставленої мети. Саня нехлюй і любитель міцних напоїв, якого не раз звільняли з роботи і непристойну поведінку. Але розслідуючи всілякі справи парочка досить швидко переходить від різного роду шпильок до міцну і вірну дружбу.

Серіал Салам Масква 1- 13, 14, 15, 16 серія дивитися онлайн всі серії підрят 16 серий

Дивитися серіал «Салам Масква » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Салам Масква 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Салам Масква всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Салам Масква онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Салам Масква (2016)