Пасічник 1, 2 сезон всі серії

Мелодрама Пасічник 1, 2 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
64 серии
Премєра:
7 октября 2013
Країна:
Россия
Жанр:
детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал детектив «Пасічник 1, 2 сезон »:

В провінційній селі під назвою Новоолександрівка на Брянщині з'явився новий дільничний. Гліб Збруєв в недавньому минулому досвідчений слідчий одного зі столичних убойних відділів по боротьбі з криміналом, за трагічного випадку був важко поранений злочинцем і списаний в запас. В лівому шлуночку серця професіонала-оперативника міцно засіла бандитська куля і якщо він не буде вести спокійний і розмірений спосіб життя без стресів і погонь, то все може закінчитися сумно в одну мить.

Чоловік чудово усвідомлює всю небезпеку для свого здоров'я, тому воліє виїхати в сільську глибинку до дядька і знайти там зайнятість по душі. Але і тут в мальовничому краю все не так уже й розмірено і сіро: частенько трапляються вбивства, крадіжки і пограбування. А в дрімучих лісах можуть знайти собі пристановища такі негідники-бандити, що міські мафіозі в порівнянні з ними – «дитячий лепет». АЛЕ Збруєв твердо вирішив для себе, що саме небезпечне пригода для нього — це розпочатися розведенням бджіл. Йому дали чітку установку: дихати сільським повітрям і розгадувати будь ребус методом дедукції, не застосовуючи грубу силу. Наскільки довго у сищика вийти дотримуватися цих рекомендацій? Адже іноді ситуація вимагає інших рішень: швидких і дієвих.

Серіал Пасічник 1, 2 сезон 1 - 61, 62, 63, 64 серія дивитися онлайн всі серії підрят 64 серии

Дивитися серіал «Пасічник 1, 2 сезон » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Пасічник 1, 2 сезон 64 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Пасічник 1, 2 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Пасічник 1, 2 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Пасічник 1, 2 сезон (2012)