Клим (2016) всі серії

Мелодрама Клим (2016) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
31 января 2016
Країна:
Россия
Жанр:
драма, криминал, триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, криминал, триллер «Клим (2016)»:

Клим Рощин – унікальний і дуже затребуваний фахівець. До того, як потрапити на службу в забійний відділ, молодий чоловік науковець-етолог довгий час вивчав генетично закладене поведінку вовків в умовах їх природного проживання. Чоловік буквально жив серед цих лютих тварин. Такий безцінний досвід у співіснуванні з природою навчило його багато чому. Тепер Рощин, розвинув в собі природне чуття, успішно застосовує його в розкритті найбільш безнадійних справ.

Розуміння звіриних звичок, які часто проявляються у злочинців в поєднанні зі знаннями усіх нюансів психологічної поведінки дають у сукупності приголомшливий результат. Але ось у житті самого Клину не все так гладко і однозначно. Його принциповість, нелагідність характеру і загострене почуття справедливості грають з ним злий жарт. Звідси чимало проблем на роботі, у стосунках з колегами та представницями прекрасної статі. Він не раз зізнавався собі, що, по суті, став тим самим вовком-одинаком. Але яке тепер тому, хто зміг вижити у вовчій зграї, а тепер не може знайти спільної мови з людьми? Чи зможе Клим подолати цю межу і навчитися ладити з оточуючими, які зовсім не є ворогами.

Серіал Клим (2016) 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Клим (2016)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Клим (2016) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Клим (2016) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Клим (2016)