Вангелія всі серії

Мелодрама Вангелія  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
18 сентября 2013
Країна:
Россия, Беларусь, Украина
Жанр:
драма, биография
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, биография «Вангелія »:

Багатосерійна біографічна драма оповідає про одну з найбільш загадкових жінок минулого століття – провісниці з Болгарії, Ванги. Її пророцтва збувалися з точністю до фактів і продовжують збуватися до сьогоднішнього дня. Багато намагалися пояснити її феномен, але так і не змогли. Молода та амбітна журналістка Аліса Варєжкіна намагається пробитися через толк людей, щоб взяти інтерв'ю у відомої віщунки. Але це виявилося зовсім нелегкою справою. Адже сотні бажаючих бажають потрапити до Ванги, і кожен приходить зі своєю наболілою проблемою.

Аліса навіть не очікувала, що з усіх представників преси, ворожка вибере саме її. Ще одна загадка, про яку доводиться лише здогадуватися. Як би не було, але Варєжкіна отримує дозвіл на відеозйомку. Так починається дивна і загадкова для кореспондента робота. Респондент згадує всі зустрічі з самими важливими персонами: довіреною особою Бориса Єльцина, президентом Калмикії та інших політичних та медійних діячів з різних областей, кому вона допомогла. Не можна заперечувати її неймовірного дару, оскільки є незаперечні приклади і докази її надздібності бачити майбутнє. Тут навіть закоренілому скептикові складно посперечатися.

Серіал Вангелія 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Вангелія » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вангелія 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вангелія всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вангелія онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вангелія (2013)