Бомж всі серії

Серіал детектив «Бомж »:

Головний герой гостросюжетного фільму – Борис Жуков людина сталевий загартування і твердого характеру. Коли чоловік служив помічником капітана на торговому судні і не раз ходив по безкрайніх морських просторів. Він один з небагатьох, хто чудово знає таку складну акваторію, як територія вздовж Африканського рогу. Одного разу черговий рейс виявиться для всього екіпажу справжньою трагедією і фатальними переживаннями. Здійснюючи рейс, команда корабля буде піддана нападу з боку піратів. Весь екіпаж був знищений жорстокими терористами, сам капітан убитий.

У живих залишаться тільки двоє: маленька капітанська дочка і Жуков, який взяв дитину під свою попеченье. Тоді він готовий був битися за неї до останнього подиху. Він досі не може без здригання згадати події тих жахливих днів. Але тільки завдяки його вмінню виживати, наполегливості та віри в себе йому дивом вдається вирватися з того пекла, коли інші вже й не сподівалися побачити його живим. Але чоловік подолав усі нестерпні перешкоди і повернувся на Батьківщину. Напевно, свій відчайдушний подвиг він би не хотів повторити, але те, що з ним сталося тоді, залишиться в пам'яті назавжди.

Серіал Бомж дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Бомж » онлайн всі серії

  • 70
Ви легально дивіться серіал Бомж онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Бомж всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Бомж онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Бомж (2010)