У вас буде дитина всі серії

Серіал мелодрама «У вас буде дитина »:

Чотири породіллі волею долі потрапляють в один і той же пологовий будинок. Вони сусідки по палаті, де їм належить пізнати всі негаразди, труднощі та радощі одна інший. Перша – Лілія, виявляється самотньою вчителькою, яка завагітніла від хлопця, на багато років молодший за неї. Але жінка вирішує залишити дитину, бо іншого шансу отримати такий подарунок від життя може просто не бути. Друга – Світлана, красуня актриса, яка зачала від коханця, театрального режисера. Чоловік дівчини впливовий і заможний підприємець, який не повинен дізнатися правди.

І якщо вона коли-небудь спливе, наслідки не змусять себе довго чекати. Марія дізналася про вагітність, після весело проведеного відпустки. У неї особи плани на цю дитинку. Вона хоче віддати його на усиновлення та на отриману суму почати лікування старшої дочки. А грузинка Манана сподівається на диво і що цього разу проведення пошле їй сина, про який так мріє її чоловік. Але все виявилося, як завжди, і на світло з'являється четверта дочка. Всі героїні раді, що познайомилися, і змогли поділитися тим, що каменем лежало на душі. Адже багато речей важко розповісти навіть дуже близьким людям. А тут тебе точно зрозуміють.

Серіал У вас буде дитина 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «У вас буде дитина » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал У вас буде дитина 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал У вас буде дитина всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися У вас буде дитина онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » У вас буде дитина (2013)