Халупа боржника всі серії

Мелодрама Халупа боржника  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
6 января 2018
Країна:
Россия
Жанр:
драма, фантастика
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, фантастика «Халупа боржника »:

Дія фантастичної драми відбувається в 1940 році. Два рідних брати Павло і Петро, маленькі невгамовні хлопці випадково знаходять на піщаному кар'єрі загадкову капсулу. Невідомого походження річ, звичайно, відразу привернула увагу старшого брата. Наглядає за молодшими бешкетниками підліток Віктор, вирішує спокійно розгледіти знахідку і відправляє перших купатися на річку. Таємнича річ виявляється посланням з далекої планети дзеркально земній кулі – Ялмез. У капсулі був відчайдушний крик про допомогу, відправлений перебувають на межі загибелі інопланетянами.

Також всередині знаходився унікальний препарат, який дозволяє простому смертному жити мільйон років. З усього побаченого і прочитаного, Віктор розуміє, тільки про довголіття. Він без страху і роздумів випиває загадкову речовину. У цей самий момент до нього підбігає перелякана і заплакана Павло, який заїкаючись пояснює, що Петра забрало сильним плином. У Павла не виявилося сил допомогти йому. Потрібно терміново щось робити і бігти за допомогою. Або Віктор злякається покарання, адже це йому доручили доглядати за малюками і не спускати з них очей.

Серіал Халупа боржника 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Халупа боржника » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Халупа боржника 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Халупа боржника всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Халупа боржника онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Халупа боржника (2017)