Відмінниця всі серії

Мелодрама Відмінниця  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
25 сентября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
приключения, детектив, драма, история
Режисер:
Тривалість:
50 мин.

Серіал приключения, детектив, драма, история «Відмінниця »:

На дворі квітень, 1958 року. Марія Крапівіна відмінниця навчання, випускниця юридичного університету, отримує розподіл в ленінградське відділення міліції, на службу в кримінальний розшук. Зовсім ще несмышленая і наївна дівчина з інтелігентної сім'ї потрапляє в чоловічий колектив, що складається з грубуватих фронтовиків-оперативників, які пройшли всі кола пекла отгремевшей війни. Вони хоч і досвідчені і бувалі хлопці у своїй справі, але не соромляться висловлювати свої думки міцним слівцем і амбіціями. Побачити таку картину дівчина ніяк не очікувала.

У перший же день шокована і перелякана Маша хоче звільнитися з органів. Але їй випадково потрапляє в руки дивна інформація, що в відділі є зрадник, який пов'язаний з небезпечної бандитським угрупуванням, зухвало орудує в місті та його окрузі. Рішуча героїня вирішила, що це її професійний обов'язок залишитися і розкрити «негідника». Але перш їй хочеться довести всім оточуючим, що вона не випадково опинилася тут і варто чогось. Під підозру потрапляють абсолютно все, включаючи і її безпосереднього керівника Шведова. Він справжній селюк, але це не завадить красуні, закохається в нього, беззавітно і віддано.

Серіал Відмінниця 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Відмінниця » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Відмінниця 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Відмінниця всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Відмінниця онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Відмінниця (2017)