Предок (2020)

Фільм комедия «Предок (2020)»:

Сергій Лапін — 36-річний чоловік, який вільний від роботи час проводить за комп'ютерними іграми, періодично забуваючи приділяти час вихованню свого 13-річного сина Дмитра. Одного разу Сергій дізнається, що Діма став частиною компанії «зацеперов», катаються на дахах приміських поїздів, нехтуючи особистою безпекою.

Коли погрози та вмовляння не допомагають переконати норовливого хлопця, Сергій приймає рішення стати справжнім прикладом для наслідування для рідного сина. Однак спершу Лапину належить розібратися, чим же насправді цікавляться сучасні підлітки...

Дивитися фільм «Предок (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Предок (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Предок (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Предок (2020)