Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012) всі серії

Мелодрама Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
34 серии
Премєра:
14 января 2013
Країна:
Россия
Жанр:
драма, детектив, история
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, детектив, история «Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012)»:

Костянтин Трошин професіонал своєї справи, оперативник МУРа, герой-фронтовик, який повертається після перемоги у ВВВ додому. До свого здивування опер дізнається, що звільнений з внутрішніх органів і в міліції більше не працює. Причиною такого радикального кроку з боку керівництва – той злощасний конфлікт з впливовий генералом НКДБ. Але Костя ніяким чином не уявляє свого подальшого існування без служби в міліції. Після довгих отбиваний багатьох порогів та спроб, йому все ж вдається влаштуватися дільничним в самий бандитський і неблагополучний столичний район – Мар'їної Гай. В силу особистих проблем з дружиною, він залишається без квартири і орендує невелику площу недалеко від свого відділення.

Так починається нова сторінка в житті відчайдушного, чесного і принципового Трошина. Тепер він безпосередньо знаходиться в самому епіцентрі злочинного середовища, де доводиться тісно зійтися з мешканцями злощасних нетрів. Але з цього моменту це його світ, де йому доведеться розплутувати холоднокровні вбивства, хитросплетені афери, ловити шахраїв і зухвалих грабіжників. Але не самі злочинці його мета. Він ставить перед собою глобальну мету, очистити цю територію від існуючого зла і викорінити саму злочинність. Вибрану для себе роль, він сприймає як свій обов'язок перед місцевими жителями, які з часом починають довіряти свого дільничного, відокремлюючи добро від зла.

Серіал Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012) 1 - 32, 33, 34 серія дивитися онлайн всі серії підрят 34 серии

Дивитися серіал «Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012) 34 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Мар'їна роща 1, 2 сезон (2012)