Зрадник всі серії

Мелодрама Зрадник  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
12 серий
Премєра:
10 мая 2012
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, триллер, криминал, детектив
Тривалість:
46 мин.

Серіал боевик, триллер, криминал, детектив «Зрадник »:

Ігор Ребров, коли прийшов в забійний відділ по боротьбі з наркотиками повний бажань і намірів боротися з бандитизмом і відновлювати справедливість. Але час, навколишній побут і сувора реальність сильно змінили його колишнє світогляд. Коли навколо суцільна корупція, все нахабно беруть хабарі і живуть в своє задоволення складно залишатися білою вороною. І Ігор стає, як усі: кришує підприємців і торговців, вирішує складні питання і проблеми бізнесменів і отримує за все, непогану частку.

Одного разу до нього звертаються з проханням посприяти у звільненні небезпечного кримінального авторитета. І Ребров береться за це, назвавши свою ціну. Так він вливається в слідчу групу, яка займається тим злочинцем. Основним свідком того гучної справи, стає принципова молода красуня Ольга Баренцева. З нею практично неможливо домовитись. Ігор навіть не очікує, що ця зустріч кардинально змінить його колишнє життя і погляди. Він зізнається собі, що закоханий. Тепер він стоїть перед складним вибором і що віддасть перевагу корумпований слідчий, поки не відомо? Але одне ясно багато часу на роздуми немає!

Серіал Зрадник 1- 9, 10, 11, 12 серія дивитися онлайн всі серії підрят 12 серий

Дивитися серіал «Зрадник » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Зрадник 12 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Зрадник всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Зрадник онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Зрадник (2012)