Сходи в небеса всі серії

Серіал драма «Сходи в небеса »:

Дії мелодраматичного серіалу починається на пустельному прибережному пляжі. Молодий чоловік грає на білому роялі романтичну мелодію прямо під шум тихого морського прибою. Кожен день він приходить сюди, щоб побути наодинці зі своїми думками і в черговий раз згадати про втраченої коханої Ганні. Пара була нерозлучна з самого раннього дитинства і проводила весь вільний час разом. Артем вірив у те, що вони ніколи не розлучаться і обіцяв коханій, що збудує для них «сходи в небо», де їм ніколи не завадить зажити щасливо.

Одного разу у Ані в родині трапляється справжня трагедія. Її мати осліпла, а пізніше мати помирає. Дівчинка важко переносить смерть близької людини. Проходить час і батько, вважаючи, що доньці потрібна мати одружився на іншій жінці, у якої є і свої двоє дітей. Новоявлена зведена сестра Ізольда завжди заздрила Ані та, зокрема, ревнувала до дружби з красенем Артемом. Ненависть придбаних родичів здобула свою негативну дію, розігране з їх участю. Героїня потрапляє в автокатастрофу і втрачає пам'ять, всі вважають її загиблою. Але вона дивом врятувалася і тепер не знаючи свого минулого, живе нової життя.

Серіал Сходи в небеса 1 - 22, 23, 24 серія дивитися онлайн всі серії підрят 24 серии

Дивитися серіал «Сходи в небеса » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Сходи в небеса 24 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Сходи в небеса всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Сходи в небеса онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Сходи в небеса (2013)