Супутник (2020)

Фільм фантастика, триллер, драма «Супутник (2020)»:

Вісімдесяті, СРСР. Всі телевізори величезної країни повідомляють радісну новину про благополучне приземлення членів екіпажу з корабля «Орбіта-4», що побували в космосі. Однак тільки коло особливо присвячених людей знає, що насправді в польоті сталося щось страшне, що виходить за рамки земного розуміння. Вешняков, несподівано втратив пам'ять, повернувся на Землю один, без свого командира, зникнення якого стає загадкою.

Його замикають в одиночному боксі секретної лабораторії, щоб перевірити стан здоров'я. Тут-то і з'ясовується, що в тілі космонавта, якого вся країні вважає героєм, ховається інопланетна істота. Перший контакт людини з неземною цивілізацією в історії змушує вчених йти на крайні заходи. Врятувати «чудовисько» намагається нейрофізіолог Тетяна, яка, несподівано для себе, закохується в космонавта-прибульця ...

Дивитися фільм «Супутник (2020)» онлайн в HD якості

  • 0
Фільм Супутник (2020) дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Супутник (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Супутник (2020)