Морозова (2017) всі серії

Мелодрама Морозова (2017) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
100 серий
Премєра:
13 ноября 2017
Країна:
Россия
Жанр:
детектив, криминал, комедия
Тривалість:
48 мин.

Серіал детектив, криминал, комедия «Морозова (2017)»:

Ганна Морозова очолює відділ традиційних експертиз криміналістичного центру міста Калуги. В її обов'язки входять перевірка доказів і знаходження слідів на місці події. Коли вона починала свою кар'єру з молоденького стажиста до посади начальника. Тепер вона досвідчений фахівець, цінний кадр, який розбирається у всіх нюансах. Допитливий і принциповий характер героїні давно став поживою для численних розмов серед колег, адже якщо їй у руки потрапить справу, то вона обов'язково розкопає, щось новеньке.

Що знесе геть первісну версію. Є в Анином відділі оперативник – майор Авдєєв, з яким вона дуже любить працювати і радитися. Він завжди вдумливий і надійний. Часом до розкриття самих безнадійних справ Аню привертає до розслідування її вчитель Валерій Зайцев. Він не раз кликав свою кохану підопічну переїхати з провінції до столиці, але та не піддається. На особистому фронті Морозову чекали одні розчарування. Кілька років тому вона розлучилася з чоловіком, після бурхливих романів на стороні і тепер жінка одна виховує доньку Ксеню. З тих пір вона не була помічена в якихось романтичних потягах, до того моменту поки не зустріла кухаря-віртуоза Павла Романова.

Серіал Морозова (2017) 1- 97, 98, 99, 100 серія дивитися онлайн всі серії підрят 100 серий

Дивитися серіал «Морозова (2017)» онлайн всі серії

  • 60
Ви легально дивіться серіал Морозова (2017) 100 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Морозова (2017) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Морозова (2017) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Морозова (2017)