Далекобійники 1, 2, 3 сезон всі серії

Мелодрама Далекобійники 1, 2, 3 сезон  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
44 серии
Премєра:
2001
Країна:
Россия
Жанр:
боевик, драма, мелодрама, комедия, приключения
Тривалість:
53 мин.

Серіал боевик, драма, мелодрама, комедия, приключения «Далекобійники 1, 2, 3 сезон »:

Опис сюжету серіалу "Далекобійники" 1, 2, 3 сезон: Їх життя нескінченна низка доріг, за якими їм доводиться їздити в будь-яку пору року, дня і ночі. Незважаючи на холоднечу і спеку, виконуючи складну і часом небезпечну роботу. Вони – далекобійники. Для них кожен рейс, це не просто пункт призначення доставки товару, але також нові знайомства, зустрічі. Звичайно, не обходиться без непередбачених обставин, труднощів, розчарувань і ризику. Кожен раз з ними відбуваються неймовірні життєві історії, які навмисне не придумаєш.

Але вони самі можуть підтвердити, що ці історії правдиві і герої стали мимовільними учасниками. Професійний водій великовантажного трейлера Федір Іванович, принципова і чесна людина, ніяк не може спрацюватися зі своїм молоденьким напарником, веселим і безтурботним Сашком. Хлопець завжди на оптимістичній ноті і не втрачає прекрасного настрою навіть коли ситуація виходить з-під контролю. Та й що може бути спільного у абсолютно різних людей, двох поколінь, де кожен на своїй хвилі розуміння і вподобання. Але незважаючи на часті сварки і розбіжності, загальну справу все одно приміряє далекобійників. Адже робота насамперед і це незаперечно для обох.

Серіал Далекобійники 1, 2, 3 сезон 1 - 42, 43, 44 серія дивитися онлайн всі серії підрят 44 серии

Дивитися серіал «Далекобійники 1, 2, 3 сезон » онлайн всі серії

  • 20
Ви легально дивіться серіал Далекобійники 1, 2, 3 сезон 44 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Далекобійники 1, 2, 3 сезон всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Далекобійники 1, 2, 3 сезон онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Далекобійники 1, 2, 3 сезон (2001 - 2012)