Динозавр 2 сезон (2020) всі серії

Мелодрама Динозавр 2 сезон (2020) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
10 серий
Премєра:
11 мая 2020
Країна:
Россия
Жанр:
комедия, триллер, детектив
Тривалість:
45 мин.

Серіал комедия, триллер, детектив «Динозавр 2 сезон (2020)»:

Провідними персонажами нового сезону є бувалий «ведмежатник» Семен Бабушкін, про який у свій час у кримінальному світі, про його злодійському талант ходили цілі легенди і його вірний товариш Дмитро Крилов, відомий як Байка. Довгий час Бабусин вважав, що у нього немає близьких і рідних і з цієї причини волів тюремні стіни – свободі, поки одного разу несподівана звістка не змінила його звичне існування кардинальним чином. Адже там на волі у нього є син. Тепер він власник розкішного заміського будинку і займається улюбленою справою – ловом риби.

Йому не раз пропонували стати консультантом СК, але Семен вважає, що на його вік досить пригод. І взагалі одна справа рятувати кровинушку і внучку з проблем, а інше почати співпрацювати з «системою», яка все життя ганялася за ним. Але от якось йому дзвонить Байка, розповідаючи, що є термінове замовлення. Потрібно впорається зі складним замком у залізних дверей, а ця тема завжди була цікава Семену. Він знову береться за старе?! Ні, звичайно. У приятелів все законно, вони відкривають свою фірму по відкриттю дверей. Але хіба в Бабушкіна може бути спокійною життя, пригоди його переслідують за кожним кутом.

Серіал Динозавр 2 сезон (2020) 1- 7, 8, 9, 10 серія дивитися онлайн всі серії підрят 10 серий

Дивитися серіал «Динозавр 2 сезон (2020)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Динозавр 2 сезон (2020) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Динозавр 2 сезон (2020) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Динозавр 2 сезон (2020)