Акварелі (2018) всі серії

Мелодрама Акварелі (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
16 серий
Премєра:
17 сентября 2018
Країна:
Беларусь, Украина
Жанр:
мелодрама
Тривалість:
45 мин.

Серіал мелодрама «Акварелі (2018)»:

Дитинство Асі покрито мороком таємниці. До 11 років вона нічого не може згадати. Потім вона жила з мамою Ірою в бідності, але своє скромне житло і образ близької людини героїня береже дотепер. Заради мами дівчина жертвує багатьом, намагаючись захистити її від руйнівних згубних пристрастей і будь-яких проблем.

Але несподівано в житті красуні з'являється Діма. Роман з ним призводить героїню в будинок Васильцова. Це сімейство зберігає чимало секретів. І найголовніше з них - сама Ася.

Колись її звали Анастасією, але кілька трагічних подій, що сталися чотирнадцять років тому, назавжди змінили лінію її долі і позбавили минулого. Героїня мимоволі стає конкуренткою для Регіни Васильцова, яка закохана в Дмитра, власного пасинка. Жахливо те, що ця цинічна жінка є рідною матір'ю Асі.

Заради бізнесу та любові до Діми Регіна піде на все. Ніхто не повинен дізнатися правду про Асю, адже це зруйнує звичне життя всіх героїв.

Серіал Акварелі (2018) 16 серий дивитися онлайн всі серії підрят

Дивитися серіал «Акварелі (2018)» онлайн всі серії

  • 40
Ви легально дивіться серіал Акварелі (2018) 16 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Акварелі (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Акварелі (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Акварелі (2018)