Неосудні всі серії

Мелодрама Неосудні  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 ноября 2015
Країна:
Россия
Жанр:
триллер
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал триллер «Неосудні »:

Дія гостросюжетного серіалу відбувається в 2001 році, коли головному герою і колишньому офіцерові державної безпеки Андрію Воронову доводиться мимоволі потрапити під слідство. Чоловікові інкримінують спроба викрадення підслідного, який став учасником гучного кримінальної справи. Але не тільки це приписується Воронову, а те, що він сприяє корумпованим чиновникам, які стали зрадниками національних інтересів. Події в сюжеті розгортаються таким чином, що Андрія доводиться сколихнути всі свої спогади і звернеться до періоду свого життя, повернули його на десять років назад.

Тоді з обов'язку служби його життєвий шлях перетнувся з цікавою і неординарною людиною, який опинився на мушці не тільки вітчизняних, але й зарубіжних спеціальних служб. То випадкове знайомство зіграло в цьому з ним злий жарт і обіцяв перевернути його звичне існування кардинальним чином. Тепер йому належить не просто зуміти вижити, але і відновити своє чесне ім'я, вміло лавіруючи між життям і смертю, а ще розіграти чинну партію таким чином, щоб зуміти добратися через всі шахове поле в образі простої пішаки і припиниться ферзя.

Серіал Неосудні 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Неосудні » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Неосудні 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Неосудні всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Неосудні онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Неосудні (2015)