Опівдні на пристані всі серії

Мелодрама Опівдні на пристані  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
4 серии
Премєра:
17 декабря 2011
Країна:
Россия, Беларусь
Жанр:
драма, мелодрама
Режисер:
Тривалість:
45 мин.

Серіал драма, мелодрама «Опівдні на пристані »:

Даша дуже рано залишилася сиротою. Її батьки загинули і бабуся, яка взяла дівчинку на виховання, ще довго не могла сказати їй правду про фатальне подію. Дочка все ще сподівалася на швидке повернення рідних і продовжувала стояти біля огорожі будинку. Пройдуть роки, біль заспокоїтися, а Дарина зустріне свою любов, яка здається їй щасливим і безхмарним. Але і в цей раз все виявляється неоднозначно. В її і без того нелегку долю повертається те ненависне очікування, невизначеність і страх втратити того, кого вона любить більше життя. Її названий наречений Кирило – військовий льотчик, який змушений залишити її на кілька днів.

Коханий запевняє її, що це ненадовго, і вона не встигне заскучати, як він повернеться. Він призначає нареченій побачення опівдні на пристані, але так і не з'являється в призначений час. По дорозі до коханої хлопця вкидає з поїзда банда злочинців. А тим часом Даша продовжує чекати і кожен день приходити на те ж місце. Дочекатися вона в цей раз? Або їй знову доведеться пережити ту біль розчарувань і душевних терзань? Невже вона не має право на щастя? Але незважаючи на всі думки, які проносяться роєм у неї в голові, вона вірить і чекає.

Серіал Опівдні на пристані 1, 2, 3, 4 серія дивитися онлайн всі серії підрят 4 серии

Дивитися серіал «Опівдні на пристані » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Опівдні на пристані 4 серии онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Опівдні на пристані всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Опівдні на пристані онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Опівдні на пристані (2011)