Простоквашино (2018) всі серії

Мелодрама Простоквашино (2018) дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
30 серій
Премєра:
3 апреля 2018
Країна:
Россия
Жанр:
мультфильм, детский
Тривалість:
6 мин.

Серіал мультфильм, детский «Простоквашино (2018)»:

Цих героїв радянського мультика знають і люблять усі. Жителі села Простоквашино подарували чимало приємних емоцій. Але час не стоїть на місці. Зміни відбулися і в житті героїв знайомого з дитинства мультфільму. Дядько Федір весь вільний час проводити зі своїми приятелями – котом Матроскіним і безпородним псом Шариком. Він приїжджає на канікули в Простоквашино. Мастроскин також, як раніше зайнятий розробкою нових ідей, які допоможуть покращити добробут і життя в селі в цілому. Кулька полює за лісовими звірятами, щоб сфотографувати їх на пам'ять.

У селі з'єднання явився інтернет, що допомагає підтримувати зв'язок зі світом, спілкуватися з коханим дядьком Федором, коли він живе з батьками. Шарик і Матроскін обзавелися також сучасними смартфонами. На вогник в затишний будиночок заглядає і шкідливий листоноша Пєчкін. В життя всіх героїв відбуваються глобальні зміни, коли у дядька Федора з'єднання являється маленька сестричка. Ця дівчинка з пелюшок демонструє вибуховий характер. Цікава дівчинка, яка носити ім'я важливо Віра Павлівна, постійно потрапляє в курйозні ситуації. Старший брат приходити на виручку. В оновленому мультсеріалі з'єднання бути і інші цікаві персонажі, які можуть завоювати серця глядачів.

Серіал Простоквашино (2018) 1- 27, 28, 29, 30 серія дивитися онлайн всі серії підрят 30 серій

Дивитися серіал «Простоквашино (2018)» онлайн всі серії

  • 0
Серіал Простоквашино (2018) всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Простоквашино (2018) онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Простоквашино (2018)