Якби я тебе кохав...

Фільм мелодрама «Якби я тебе кохав... »:

Доля звела двох героїв на психологічних курсах, де кожен з присутніх вчитися важливій роботі над собою і своїми помилками. Павло добрий, чуйний і амбітний хлопець, який працює таксистом, не надто звик замислюватися про матеріальні блага і про сенс буття. Він так і не отримав належної освіти, закінчивши лише школу, але це його цілком влаштовувало. Чоловік закоханий в чарівну красуню Тамару, якої і не потрібен особливо шанувальник-невдаха. У неї своя заповітна мрія стати акторкою і побудувати зоряну кар'єру.

Інша героїня Тетянка – непримітна сіра мишка з великим серцем. Паша звертає на непримітну дівчину увагу, коли вона на черговому заняття з такою проникливістю і почуттям вимовляв фразу, задану психологом. Після того моменту життя ще не раз зіштовхне цю дивну парочку, як веселих, так і складних обставинах. Поступово вони все більше зближуються і вирішують пожити однією сім'єю, але саме в той момент, в житті Павла спливає та сама фатальна любов до Томі, яка руйнує всі крихкі мрія і райдужні плани. Чи зможуть вони закохані подолати цей рубіж і знову повірити у свої почуття?

Дивитися фільм «Якби я тебе кохав... » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Якби я тебе кохав... онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Якби я тебе кохав... дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Якби я тебе кохав... онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Якби я тебе кохав... (2010)