Вечори на хуторі поблизу Диканьки

Мелодрама Вечори на хуторі поблизу Диканьки  дивитися онлайн в хорошій якості
Премєра:
15 декабря 1961
Країна:
СССР
Жанр:
фэнтези, мелодрама, комедия
Режисер:
Тривалість:
66 мин.

Фільм фэнтези, мелодрама, комедия «Вечори на хуторі поблизу Диканьки »:

Це дійсно по-справжньому весела, чарівна і інтригуюча історія про горду красуню Оксану, смекалистом коваля Вакулу, який безнадійно закоханий в чарівну і юну озорницу. Але не обійдеться тут і без нечистої сили, відьом і звичайно світлого і улюбленого свята Різдва, ніч, коли трапляються найнеймовірніші чудеса і події. Дуже не вчасно з'явився в різдвяну ніч в українському селі під назвою Диканька, чорт із довгим хвостом та підступними помислами.

Він бажає творити капості, але в підсумку його підступності обертаються проти нього, і він потрапляє під владу розсердженого Вакули. Добрий молодець зайнятий своїми проблемами і турботами. Його заповітна мрія, щоб Оксана погодилася стати його нареченою і дружиною, але навіжена дівчина тільки сміється над його почуттями. Її черговий каприз, щоб наречений роздобув їй черевички-черевички, як у самої цариці. Бажання коханої для нього закон. Юнак вирушає у далеку столицю на спині риса-бранця, щоб виконати її прохання. Чи вийде у нього дістати ті самі черевички, підкорити серце примхливої особи і добитися її уваги?! А адже це зовсім не легко, але любов творить чудеса.

Дивитися фільм «Вечори на хуторі поблизу Диканьки » онлайн в HD якості

  • 0
Ви легально дивіться кіно Вечори на хуторі поблизу Диканьки онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Фільм Вечори на хуторі поблизу Диканьки дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вечори на хуторі поблизу Диканьки онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн фільм і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Фільми » Вечори на хуторі поблизу Диканьки (1961)