Вірю всі серії

Мелодрама Вірю  дивитися онлайн в хорошій якості
Добавлено:
8 серий
Премєра:
16 июля 2012
Країна:
Россия
Жанр:
драма, мелодрама
Тривалість:
44 мин.

Серіал драма, мелодрама «Вірю »:

Головна героїня драматичного фільму – талановита педагог Ганна, чуйна молода жінка, любляча мати і дочка. У своєму інституті вона на хорошому рахунку, але це не заважає заздрісникам плести підступні інтриги і домогтися звільнення Ані з роботи. Правду кажуть, що біда не приходить одна. Колишній благовірний дівчата, алкоголік Коля випадково підпалює її квартиру, в якій та проживала з донькою Даринкою та старою матір'ю Поліною Євгенівною.

Після пожежі Аніна мама потрапляє в лікарню і не виживає, а сама зневірена жінка залишається на вулиці з дитиною на руках, без даху над головою і заробітку. В такий важкий для неї період руку допомоги простягає їй жаліслива бабуся кращого друга – Вані Гур'єва. Неспокійна дамочка мріє, щоб онук нарешті порозумнішав і одружився. Але в плани волелюбного Івана це перспектива не розглядається зовсім. Він з головою поринув в улюблену роботу, а все інше час присвячується розваг у суспільстві красуні моделі Вікторії. Сама ж Ганнуся закохана у приятеля з самого дитинства, але той вперто бачить в ній лише «свого хлопця». Саме з цієї причини, вона йому так і не відкрилася, але може бути одного разу станеться диво, і улюблений прозріє!

Серіал Вірю 1-6, 7, 8 серія дивитися онлайн всі серії підрят 8 серий

Дивитися серіал «Вірю » онлайн всі серії

  • 0
Ви легально дивіться серіал Вірю 8 серий онлайн безкоштовно, без підписок і СМС.
Серіал Вірю всі серії дивитися онлайн безкоштовно в хорошій 4K UHD якості! Щоб почати перегляд потрібно натиснути на кнопку в плеєрі і через кілька секунд почнеться відтворення відео. Зверніть увагу, що подивитися Вірю онлайн ютуб youtube, а також інші серіали і фільми ви можете не тільки на комп'ютері, але і на пристроях андроїд (Android), iPhone, iPad, SmartTV. Приємного перегляду, Друзі!
Ви вже всі подивилися? Пропонуємо вам поділиться своїми враженнями від побаченого! Ваш відгук буде корисний глядачам, які ще тільки збираються подивитися цей фільм.
Твій відгук на

онлайн серіал і саундтрек

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
MDRAMY.com » Серіали » Вірю (2012)